Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnost-nederland.nl


  Paragnosten uit Nederland - paranormale advieslijn
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Nellekke
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnost-nederland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nellekke
  Ervaring met paragnost Nellekke
  Op het moment dat je het zei, zag ik het bericht op mijn telefoon en ja hoor wat had je gelijk, echt goed gezien. Je bent echt een topper, timing goed en onderwerp uit het niets echt goed gezien. Top gewoon. Dikke knuffels.




Ervaring van Winkeltje met paragnost Nellekke   Ervaring van Winkeltje met paragnost Nellekke   Ervaring van Winkeltje geplaatst op 10 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nellekke
  Ervaring met paragnost Nellekke
  Hoi Nelleke. Ik heb u gesproken over een auto die ik zou gaan kopen in mei. U zag aan deze auto gebreken erin en dat ik het uiteindelijk niet meer gaat kopen, dat klopt helemaal. Ik heb het niet meer genomen op advies van m'n neef en van jou gesprek in m'n achterhoofd ;-) Dank daarvoor Nelleke. Hopelijk zal ik deze maand wel een goede auto tegenkomen :-) wat u ook zag. Wordt vervolgd. Xx.




Ervaring van L. met paragnost Nellekke   Ervaring van L. met paragnost Nellekke   Ervaring van L. geplaatst op 8 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nellekke
  Ervaring met paragnost Nellekke
  Heb je zonet gesproken omdat ik jou persoonlijk wilde vertellen dat er een voorspelling is uitgekomen, yeah jouw oprechtheid en eerlijkheid is uitmuntend.Heel erg bedankt en tot horens, houd je zeker op de hoogte zoals beloofd.Xxx.




Ervaring van J met paragnost Nellekke   Ervaring van J met paragnost Nellekke   Ervaring van J geplaatst op 8 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nellekke
  Ervaring met paragnost Nellekke
  Dag Nellekke
had u vandaag aan de lijn. U bent geweldig. Er zijn geen woorden voor.
Ik haal de kaartjes zoals afgesproken.
U weet wel wie ik ben.
Hopelijk kan ik u snel het goede nieuws melden.




Ervaring van Ann met paragnost Nellekke   Ervaring van Ann met paragnost Nellekke   Ervaring van Ann geplaatst op 6 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nellekke
  Ervaring met paragnost Nellekke
  Lieve Nelleke, heel erg bedankt dat je er voor me was.
Ik heb hele goede inzichten gekregen van jou en door jou snap ik ook wat degene bedoeld heeft.
Het is ongelooflijk hoe jij de dingen helder ziet en aanvoelt. Alles wat je uitlegt geeft mij ook de bevestiging. Klopt helemaal.
Je bent een topper. Heb er veel gesproken op deze lijn maar jij bent echt de beste.
Liefs en tot gauw.




Ervaring van M met paragnost Nellekke   Ervaring van M met paragnost Nellekke   Ervaring van M geplaatst op 6 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nellekke
  Ervaring met paragnost Nellekke
  Dankjewel Nelleke, ik heb je niet kunnen bedanken omdat de lijn verbrak. In een hele korte tijd dat ik je sprak had je weer alles goed gevoeld en gezien.
Ik geloof in jouw voorspellingen.
De vragen die jij stelt is alsof jij bij de situatie aanwezig was. Echt ongelofelijk. Vind echt knap dat je deze mooie gave hebt. Je betekent heel veel voor mij. Denk dat heel veel mensen die jou gesproken hebben hetzelfde denken.
Bedankt en bel je weer gauw terug. Want het geeft mij rust.
Liefs.




Ervaring van Anoniem met paragnost Nellekke   Ervaring van Anoniem met paragnost Nellekke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 27 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nellekke
  Ervaring met paragnost Nellekke
  Lieve Nelleke, helaas ging er iets mis met de verbinding maar ik vind je echt een topmedium. Heel krachtig en ook heel mee levend. Wat ook heel fijn is. Dankjewel. xx Karin.




Ervaring van Karin met paragnost Nellekke   Ervaring van Karin met paragnost Nellekke   Ervaring van Karin geplaatst op 21 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nellekke
  Ervaring met paragnost Nellekke
  En je zag het goed het veertje wat je zag ben ik tegen gekomen. Precies zoals je zei. Top dank je wel lieverd. XOXO.




Ervaring van V met paragnost Nellekke   Ervaring van V met paragnost Nellekke   Ervaring van V geplaatst op 19 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nellekke
  Ervaring met paragnost Nellekke
  Nelleke, ik had gisteravond een mooi gesprek met jou. Je zag haarfijn wat er thuis allemaal speelde. En je had gelijk dat deze dagen ons beiden goed gedaan hebben. Het was idd vandaag gelukkig allemaal positief, zoals jij al aangaf.




Ervaring van M. met paragnost Nellekke   Ervaring van M. met paragnost Nellekke   Ervaring van M. geplaatst op 18 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nellekke
  Ervaring met paragnost Nellekke
  Lieve Nelleke ik sta ontzettend versteld wat je tot in details ziet en voelt. Ik zat met zoveel vragen en jij hebt de antwoorden stuk voor stuk bevestigd,
door wat je ziet en voelt. Het klopt ook wat je zegt.
Ik wil je hartstikke bedanken voor je Reading. Daardoor vertrouw ik ook op je voorspellingen.
Bel je gauw terug.
Liefs.




Ervaring van Anoniem met paragnost Nellekke   Ervaring van Anoniem met paragnost Nellekke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 15 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nellekke
  Ervaring met paragnost Nellekke
  nellekke je zag dat ik een mazzeltje kreeg en ja hoor vandaag kwam die mazzel.goed gezien .meer dan vijf sterren waard.




Ervaring van italiano met paragnost Nellekke   Ervaring van italiano met paragnost Nellekke   Ervaring van italiano geplaatst op 11 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nellekke
  Ervaring met paragnost Nellekke
  Sorry, dat ik plots wegviel mij krediet was op, toch bedankt voor de mooi reading, en zal je zeker nog bellen.




Ervaring van anoniem met paragnost Nellekke   Ervaring van anoniem met paragnost Nellekke   Ervaring van anoniem geplaatst op 9 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nellekke
  Ervaring met paragnost Nellekke
  Wou Nellekke , jij bent enorm goed in invoelen ben echt sprakeloos, had je nog nooit eerder gesproken en al wat je aanvoelde zat er knal op hopelijk verloopt het verder zoals je voorspeld hebt je bent een echt toppertje, super bedankt .




Ervaring van AS met paragnost Nellekke   Ervaring van AS met paragnost Nellekke   Ervaring van AS geplaatst op 30 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nellekke
  Ervaring met paragnost Nellekke
  Dankjewel lieve Nelleke,

Ik heb je net niet kunnen bedanken. Maar jij voelt erg goed aan. Ik ben best wel opgelucht en blij.
Ik snap wel dat het moeilijk is om jou te pakken te krijgen. Ben blij dat ik je heb mogen spreken.

Dank. Liefs, Karin.




Ervaring van Karin met paragnost Nellekke   Ervaring van Karin met paragnost Nellekke   Ervaring van Karin geplaatst op 28 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nellekke
  Ervaring met paragnost Nellekke
  1 van je voorspellingen is al uitgekomen. Het leek onmogelijk maar jawel. TOP.




Ervaring van Liesbeth met paragnost Nellekke   Ervaring van Liesbeth met paragnost Nellekke   Ervaring van Liesbeth geplaatst op 22 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nellekke
  Ervaring met paragnost Nellekke
  Hoi nelleke je had het zeer goed gezien de bruiloft van mn vrienden word inderdaad met een paar mensen bij gestaan en ben er nu niet bij volgen jaard zeggen ze, een feest je verdiend de sterren uit de hemel.




Ervaring van loes zanoni met paragnost Nellekke   Ervaring van loes zanoni met paragnost Nellekke   Ervaring van loes zanoni geplaatst op 21 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nellekke
  Ervaring met paragnost Nellekke
  lieve nelleke ik spreek jou al een paar dagen en er zijn dingen uit gekomen. Je voelt en leg de kaarten goed, blijf bij je zelf eerlijk en puur ik bel je snel grt italiaanse.




Ervaring van itaiano met paragnost Nellekke   Ervaring van itaiano met paragnost Nellekke   Ervaring van itaiano geplaatst op 19 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nellekke
  Ervaring met paragnost Nellekke
  Wow ik bel al jaren naar deze lijn. ze heeft me echt overrompeld. zag dingen dat niemand me ooit heeft kunnen zeggen . 10 sterren.




Ervaring van Anoniem met paragnost Nellekke   Ervaring van Anoniem met paragnost Nellekke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 18 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnost-nederland.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnost-nederland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnost-nederland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnost-nederland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden